Despre noi

Ne-ar face plăcere să te întâlnim

INFORMAȚII

DESPRE NOI

Bine ai venit la Isoletta, o locație de evenimente exclusivistă în care evenimentul tău de vis prinde contur.

Locația noastră este situată pe malul lacului Herăstrău și îți punem la dispoziție un spațiu versatil și elegant care poate găzdui evenimente festive, corporate, conferințe, workshopuri, lansări de produse, conferințe de presă, zile naționale sau petreceri private. Pentru socializare oferim și grădină în care oaspeții se pot relaxa în pauzele de la evenimente.

Principalul nostru obiectiv este personalizarea și planificarea evenimentelor în detaliu, pornind de la faptul că satisfacția clienților este primordială pentru un eveniment de succes.

DESPRE NOI

ISTORIC

Din pasiunea pentru organizare de evenimente,  am extins activitatea noastră acum 14 ani. Acum este una dintre cele mai longevive și apreciate locații din București, având un istoric bogat în găzduirea multor evenimente de succes, unice și memorabile.

În tot acest timp am consolidat o echipă unită, creativă, formată din profesioniști, care oferă servicii la cele mai înalte standarde.

Fiecare eveniment la Isoletta este unic. Adaptăm în funcție de nevoile clienților noștri pe baza listei lor de priorități și de dorințe pentru a ne asigura că avem o colaborare eficientă și că realizăm un eveniment memorabil.

DESPRE NOI

ECHIPA

Suntem cunoscuți pentru faptul că suntem ospitalieri și oferim servicii la cel mai înalt nivel oaspeților noștri.

Vă puteți aștepta la același nivel de servicii pentru întâlniri, stimulente, conferințe și evenimente festive, la Isoletta Events nu sunteți doar clientul nostru, sunteți oaspetele nostru de onoare.
Echipa noastră lucrează cu dumneavoastră pentru a rezolva toate solicitările oricât de mari sau de mici sunt, într-o manieră eficientă și deschisă.
De la prima întâlnire până la momentul în care se încheie evenimentul, veți avea o persoană de contact care va fi responsabilă pentru tot ce aveți nevoie pentru a organiza un eveniment de succes.

DESPRE NOI

GALERIE FOTO