Evenimente festive

Sărbătorește cele mai prețioase momente din viața ta la Isoletta Events!

EVENIMENTE FESTIVE

Un moment special pentru o eternitate

Cele mai fericite evenimente din viața ta au nevoie de o locație specială și merită sărbătorite într-un mod unic.

 Îți asigurăm o locație elegantă și modernă pentru o experiență de neuitat. Isoletta Events este compusă dintr-un salon de 140 locuri sitting și o terasă exterioară de 70 locuri sitting. Locurile pot varia în funcție de set up. În plus, salonul are sistem de climatizare și ventilație cu aport de aer proaspăt și sonorizare HIFI.

Suntem aici să presărăm emoție, bunăvoie și bucurie! Alege locația noastră de pe malul lacului Herăstrău și răsfață-te deplin împreună cu invitații tăi!

EVENIMENTE FESTIVE

Savurează evenimentul cu băuturi rafinate și bucătărie gourmet

Prin muncă, artă și pasiunea pentru rafinament, Isoletta Events oferă o bucătărie modernă, exclusivită, cu personal profesionist chiar în locația evenimentului. Meniurile și pachetele pe care le oferim sunt flexibile, iar noi suntem pregătiți să le adaptăm în funcție de dorințele tale.

EVENIMENTE FESTIVE

Preluăm întreaga organizare a evenimentului

La Isoletta Events vei avea parte de o petrecere exact așa cum ți-ai imaginat.

Pe lângă spațiul elegant, vei colabora cu o echipă de specialiști în evenimente care se vor dedica în totalitate și vor fi alături de tine la fiecare pas pentru a-ți oferi cele mai calitative servicii.

Alegerea locului unde faceți primul pas în doi trebuie să fie întotdeauna la înălțimea angajamentului. Suntem siguri că putem să îți depășim așteptările oferind cele mai bune facilități și servicii.

Fiindcă știm cât de mult apreciezi un eveniment inedit, îți punem la dispoziție o locație versatilă, cu un decor aparte, cu detalii elegante și rafinate. Toate acestea formează un cadru elegant, ce surprinde perfect momentele unice, petrecute alături de cei dragi, în timp ce vă bucurați de cele mai înalte standarde de servire și, nu în ultimul rând, de un meniu savuros.

EVENIMENTE FESTIVE

Wedding Planner dedicat nunții tale

Isoletta Events îți asigură o nuntă ca în povești. Pentru aceasta, echipa noastră este formată doar din profesioniști.

Credem într-o comunicare clară cu clienții, iar specialistul nostru în organizare de evenimente va fi alături de tine la fiecare pas pentru a te ajuta să faci alegerile potrivite pentru a-ți transforma viziunea în realitate. Pentru că ne dorim ca petrecerea visurilor tale să devină realitate, Isoletta Events va prelua responsabilitatea tuturor aspectelor ce țin de logistică și planificare, cu promisiunea că îți va depăși așteptările.

De la prima întâlnire până în momentul în care se încheie evenimentul, vei avea o persoană de contact care va fi responsabilă pentru tot ce ai nevoie.

EVENIMENTE FESTIVE

echipa

Atunci când alegi Isoletta Events, alegi mai mult decât un spațiu elegant și servicii ireproșabile.

Alegi, de fapt, o echipă de profesioniști care îți va fi alături în realizarea celui mai important eveniment din viața ta și care, se va dedica în totalitate, fiind alături de tine la fiecare pas.

EVENIMENTE FESTIVE

Servicii de decorațiuni

Decorul este cel care oferă o notă personală fiecărui eveniment.

Noi îți punem la dispoziție serviciile noastre de decorațiuni, personalizate în funcție de nevoile și preferințele tale. Asamblate într-un mod unic, ele vor fi cele care vor crea o atmosferă memorabilă și vor face diferența.

EVENIMENTE FESTIVE

Parteneri de top

Ne asociem doar cu acei furnizori și parteneri care ne împărășesc valorile și oferă produse de cea mai înaltă calitate.

De-a lungul timpului ne-am construit relații puternice și suntem bucuroși că împreună reușim să realizăm cele mai reușite petreceri pentru clienții noștri.

EVENIMENTE FESTIVE

Misiune

Principalul nostru obiectiv este să personalizăm și să planificăm în detaliu fiecare eveniment desfășurat.

La baza fiecăruia stă înțelegerea faptului că satisfacția clienților este primordială pentru o petrecere de succes.

EVENIMENTE FESTIVE

Gradina de vară

Când dorești să îți răsfeți oaspeții într-o locație deosebit de elegantă și rafinată, să le oferi experiențe unice, trebuie să știi că îți punem la dispoziție o grădină spațioasă de vară, în aer liber, unde invitații tăi se pot recrea și pot socializa.

DESPRE NOI

GALERIE FOTO